Sammanfattning av årsstämman 2024

Stort tack till alla medlemmar som deltog på stämman i söndags!

På stämman valdes en ny styrelse och vi välkomnar Veronika Mad-Krantz till styrelsen som ny suppleant! Karolina Palmér (ordförande), Kim Nilke Nordlund (sekreterare) och Helena Adestedt (ledamot, tidigare suppleant) valdes om på två år, och Anna Wallmark (kassör) och Oscar Karlsson (suppleant) valdes om på ett år. Kvar sedan tidigare är Emilia Broniarczyk (vägansvarig) och David Brännlund (grönområdesansvarig) vars mandat löper 2023-2025.

Vi tackade av avgående ledamot och hamnkapten Robert Fahlström, som lämnar styrelsen efter 12 år. Stort tack för dina insatser! Ingen ny hamnkapten valdes på stämman vilket betyder att hamnen (GA:7) formellt står utan representant just nu. Styrelsen välkomnar därför förslag på ny hamnkapten och svarar gärna på frågor om vad rollen innebär.

Motionen om anläggandet av en bastu blev avslagen. Styrelsen föreslog i sitt motionssvar att skapa en bastuklubb med andelsägare, i likhet med hur hamnen (GA:7) fungerar idag. Sophia Baugh på Lostigen 23 tog på sig att undersöka intresset för en bastu vidare. Är du intresserad av att vara delaktig i att anlägga en bastu i föreningen och/eller vara med i en framtida bastuklubb? Kontakta Sophia för att få veta mer.

Stämman beslutade att anta styrelsens proposition om nya föreslagna regler och underhåll för vägar. Dessa kommer upp på hemsidan inom kort. Hemsidan kommer också att uppdateras med protokoll från årsstämman så snart det är justerat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *