Skeppsdalsström söker ledamot kommande mandatperiod

Är du ny i området och vill lära känna Skeppsalsström, eller kanske har du bott här länge och kan vårt grannskap? Oavsett är det dags att anmäla sig till uppdrag i styrelsen! Samfälligheten har haft en bra historia i att successivt introducera nya i föreningen till styrelsen. Detta bygger gemenskap och återväxt i vårt fina område. Flera mandat i styrelsen upphör i och med stämman i år och är öppna för nya kandidater. Vi välkomnar ditt engagemang!

Om styrelsen
Samfällighetsföreningen (GA:1) har en väl fungerande styrelse och vi har god stämning i föreningen. Styrelsen väljs av ordinarie föreningsstämma. Mandattiden för ledamot är två år och för suppleant ett år. Stämman utser ordförande bland styrelsens ledamöter, i övrigt konstituerar styrelsen sig själv. Medlemmarna i hamnsamfälligheten (GA:7) äger inom sig rätt att utse en representant som adjungerad styrelseledamot för att delta i styrelsens arbete i frågor som rör hamnsamfälligheten.

Uppgifter hos ledamöterna
Arbetet har tidigare år sett ut såhär: ca 10 styrelsemöten per år, digitalt en vardag 19:30-21:00, att ingå i styrelsemejlen och styrelsens chattgrupp. Styrelsens arbetsplattform är Dropbox.

Ersättning till styrelsen beslutas varje år av stämman. Arvode är beroende på uppdrag.

Anmälan görs till valberedningen genom det här formuläret. Du kan också kontakta sammankallande valberedningen Björn Bexander på telefon 070-435 58 38 eller bjorn.bexander@gmail.com.

/Valberedningen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *